Etusivu / Yritys

Automaation ja sähköis­tyksen rautaista asian­tuntemusta

Heplan Oy on automaation ja sähköistyksen asiantuntijapalveluita tarjoava yritys. Palvelutarjontamme kattaa investointiprojektin eri vaiheet esisuunnittelusta laitteiston onnistuneeseen käyttöönottoon.

Kotimaisella osaamisella maailmalle

Palvelemme sekä kotimaassa että kansainvälisesti toimivia teollisuusyrityksiä sekä teknologiatoimittajia. Tavoitteenamme on tarjota heille kaikki osaamisemme ja kokemuksemme onnistuneeseen projektin läpivientiin.

Toimimme maailmanlaajuisesti asiakkaidemme toimitusprojekteissa kotipaikastamme Jyväskylästä käsin.

Pystymme parantamaan toiminnallamme asiakkaidemme kilpailukykyä ja luomaan ympäristöystävällisempiä sekä turvallisempia tuotantoprosesseja.

JAtkuvaa kouluttautumista

Toimintaamme ohjaavat arvot rehellisyys ja vastuullisuus näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Toimimme avoimesti arvostaen omaa työtämme ja asiakkaitamme. Kannamme vastuumme teknisissä ratkaisuissa, turvallisuutta unohtamatta. Panostamme osaamiseen ja koulutukseen sekä kannustamme työntekijöitämme toimimaan kaikin puolin arvojemme mukaisesti.

Teemme jatkuvaa työtä sen eteen, että saamme olla asiakkaidemme arvostama yhteistyö­kumppani sekä nykyisten ja tulevien teknisten toteutusten huippuosaaja.

Haluamme auttaa osaamisellamme myös teidän yritystänne – ota rohkeasti yhteyttä alta löytyvään numeroon, niin jutellaan lisää!