Mikä on Heplan? Haluamme kertoa sen nyt teillekin

27.01.2021 | Ajankohtaista

Haluamme viestiä vahvaa osaamistamme ja sitoutumista sekä asiakkaisiimme että työntekijöihimme

Heplanin rakentamisessa on alusta lähtien ollut kantavana ajatuksena, että haluamme olla oman osaamisalueemme huippuosaajia sekä luoda työntekijöillemme olosuhteet, jossa työn tekemiselle on parhaat mahdolliset edellytykset – omana itsenään. Näin uskomme pystyvämme tarjoamaan myös asiakkaillemme parhaan mahdollisen avun kokonaisvaltaisesti suunnitteluun, projektinhallintaan sekä konsultointiin.

Ulkoinen olemuksemme tukemaan viestiämme

Asiakassuhteissamme ja työntekijöidemme kesken olemme tätä ajatusta toteuttaneet, mutta ulkoisesti tämä ei ole liiemmin näkynyt. Tästä syystä uudistimme visuaalisen ilmeemme ja loimme kasvot ajatuksellemme. Konkreettisena toimenpiteenä uudistimme verkkosivumme vastaamaan uutta visuaalista ilmettä ja viestiämme.

Jatkossa haluamme myös entistä paremmin näyttää sen, mitä tiedämme olevamme – ryhmä automaation ja sähköistyksen huippuammattilaisia, joiden joukkoon on myös uuden osaajan helppo sulautua.

Viestimme arvojemme pohjalta

Toimintaamme ohjaavat arvot rehellisyys ja vastuullisuus näkyvät päivittäisessä tekemisessämme. Toimimme avoimesti arvostaen omaa työtämme ja asiakkaitamme. Panostamme osaamiseen ja koulutukseen sekä kannustamme työntekijöitämme toimimaan kaikin puolin arvojemme mukaisesti.

Olemme aina kiinnostuneet uusista osaajista työkavereiksemme – ole yhteydessä, mikäli paikka tiimissämme sähkö- ja automaatiosuunnittelun parissa kiinnostaa.

Mikäli yritykselläsi olisi käyttöä osaamisellemme, ole meihin yhteydessä niin jutellaan lisää!